TIRIUS TRANSTUR

Cu noi ajungeți mai sigur, mai repede, oriunde și oricând. Nu suntem singurii, dar suntem cei mai buni!

Servicii de transport din anul 1994

Tirius Transtur SRL a luat ființă în anul 1994, având ca obiect principal de activitate transportul rutier de mărfuri precum și  transport ocazional  de persoane. 

Incepând din anul 2005 activitatea noastră a fost extinsă
la: transporturi rutier de persoane prin curse regulate și speciale, transport rutier internațional de persoane, activități de service reparații și întretinere auto, efectuare de excursii și curse ocazionale la comanda beneficiarului.

Compania dispune de o logistică bună, de personal cu experientă, factori care asigură o calitate foarte bună a serviciilor prestate și un număr din ce in ce mai mare de clienți.

Vezi Flota noastra auto DE CE SĂ NE ALEGETI PE NOI

Nu suntem doar o companie de transport auto

Pe langa obisectul nostru de activitate suntem atenti si la detalii. Stim cat de greu v-ati construit afacerea si ne pasa de relatiile cu oamenii. Intelegem nevoile fiecaruia, oferim respect si cerem respect oricarui partener de-al nostru. Avem experiente placute si experiente neplacute. De fiecare data am analizat situatia si am rezolvat-o sa fie bine pentru fiecare. Va multumim ca ne-ati ales si va promitem servicii de transport persoane ca de la niste profesionisti.

Cereti o oferta

Calitate

Servicii de transport cu autocare si microbuze de cinci stele.

Integritate

Vă oferim garantia unui transport in siguranta cu soferi profesionisti.

Punctualitate

Nu vom intarzia de la locul specificat. Ne straduim sa fim punctuali la orice intalnire.

100% profesionalism

Totul ca la carte. Curatenie, masini igienizate, personal, cuvinte frumoase, servicii.

I-am ales din mai multe companii locale de transport persoane. M-au impresionat prin caracterul lor frumos. Ii recomand din tot sufletul! Eugen Mihai Codelines Web Cluj-Napoca Va multumesc! Sunteti grozavi! Maria Ponor Diriginte clasa a VII-a Lucram de cava vreme cu Trirus Transtur. Punctualitatea lor, masinile precum si personalul pe care ni-l pune la dispozitie ii califica ca fiind transportatorii nostri. Alexandru Alba DIrector tehnic Probabil ca mai sunt firme ca ei. Dar pentru noi ei sunt cei mai buni! Minela Istoc Administrator PARTENERII NOSTRI